Det er et omfattende ansvar å styre lageret til Nordisk Sprøytebetong. Oppgaven har de seneste årene vært løst av Børre Dahlmann som er 73 år, og han nekter å gi seg før arvtager kjenner alle rutiner, gode vaner, kriker og kroker. Vår nye mann er nå på plass og han som skal fylle skoene til Børre heter Tobias Rose Borge. Tobias har svennebrev som tømrer og er praktisk begavet. I tillegg er han strukturert og har orden i sysakene. Han er 23 år og det tok litt tid før han forsto at han har 50 år på lageret foran seg… 

Jobben krever svart belte i truck-kjøring, evne til å lese byggetegninger, diverse sertifikater og god logistikkforståelse. Varer skal bestilles, utstyr og materiell skal klargjøres til prosjektene våre. Vår konklusjon: Rett mann på rett plass!

Tobias er medgangssupporter gjennom å være fan av Liverpool. Hjemme i Norge har han en noe tyngre fotballhverdag da han er Godset-supporter. Han har kjæreste, bor i Drammen, og på spørsmål om hva han gjør på fritiden så svarer han det mange skriver i sine kontaktannonser: Liker å gå tur i skog og mark, med hunden… – og mye tyder faktisk på at han virkelig mener det.

Velkommen til oss!