Stillinger

Nordisk Sprøytebetong AS er en del av Isachsen Gruppen og all vår rekruttering er via konsernets HR-avdeling. Trykk her for å komme til oversikt over ledige stillinger.

Vi søker administrativ leder til Nordisk Sprøytebetong

Nordisk Sprøytebetong ble etablert i 1991. Avdelingen i Trondheim ble etablert i 2009 og har sitt hovedkontor i Tyholttårnet, besøksadresse er Otto Nielsens veg 4, 7052 Trondheim. En av våre spesialområder er grunnmur - plate på mark, i tillegg til det største produktet som er et egenutviklet grunnmursystem til boliger og næringsbygg. Selskapet leverer i tillegg, det meste innenfor betongsprøyting.

Vår oppdragsmengde er for tiden i kraftig vekst, og vi søker derfor etter en administrativ leder. Vi mottar gjerne søknad fra dyktige, motiverte mennesker som ønsker og være med og videreutvikle selskapet. Utdannelsesbakgrunn som ingeniør samt bred bransjeerfaring fra tilsvarende stilling er ønskelig. Relevant bransjeerfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

Nordisk Sprøytebetong er en del av Isachsen Gruppen AS

Ønskede kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Vi kan tilby

Stillingen rapporterer direkte til daglig leder i selskapet. Spørsmål angående stillingen, kan rettes til daglig leder Trond Fossum på telefon 916 52 934.

Søknadsfrist: 21.02.2016. Søknader sendes til: firmapost@nosb.no